Форум відновлювальної енергетики EnergyCamp

Після піврічної перерви Greencubator радий оголосити про відкриття
нового сезону EnergyCamp-ів – форумів, присвячених відновлюваній
енергетиці, що проводяться під відкритим небом і живляться від чистих, відновлюваних джерел енергії та хорошого настрою спільноти учасників. 1-2 липня біля Ржищева Київської області в рамках фестивалю "Трипільське Коло" Greencubator проводить перший у 2011 році EnergyCamp.

У програмі EnergyCamp – цікаві виступи, жваві дискусії на тему відновлюваної енергетики та енергоефективності, робота всієї техніки EnergyCamp від енергії сонця, а також:
- майстер-класи від практиків відновлюваної енергетики;
- можливість навчитися самим робити геліоколектори;
- сонячний душ.

EnergyCamp у Ржищеві організований спільно з партнерами – фестивалем "Трипільське Коло". Тож учасники зможуть взяти участь одночасно у двох подіях і скористатись величезною кількістю нагод для спілкування, розваг, цікавих і несподіваних знайомств та відкриттів.

Програма події ще формується, тому організатори запрошують до участі в EnergyCamp:
- авторів цікавих і доступних енергетичних технологій;
- представників громад, яким є що розказати про свій досвід в енергоефективності та відновлюваній енергетиці;
- компанії, що розвивають в Україні відновлювану енергетику та нові енереготехнології;
- представників громадських організацій, які працюють в галузі відновлюваної енергії.

Вам цікаво поспілкуватись із людьми, які працюють в сфері відновлюваної енергетики? Навчитись робити геліоколектор із підручних матеріалів? Поспілкуватись із дружньою спільнотою? Подивитись фільми на енергетичну/екологічну тематику? Послухати виступи людей, що займаються енергоефективністю і сталим розвитком? Тоді вам — на EnergyCamp.

Щоб узяти участь в EnergyCamp, необхідно зареєструватися. Якщо хочете виступити на EnergyCamp і поділитися знаннями зі спільнотою – звертайтеся до Андрія Зінченка ([email protected], +380 (67) 744 15 80). Хочете бути волонтером – звертайтесь до Юрія Пивоваренка ([email protected], +380 (97) 230 94 11). Якщо ви хотіли б підтримати EnergyCamp як спонсор чи партнер – звертайтеся до Романа Зінченка ([email protected], +380 (67) 449 28 76)

EnergyCamp – серія подій, присвячених відновлюваний енергетиці, що з 2009 року проводиться командою Greencubator’а в різних регіонах України. Особливість EnergyCamp – робота під відкритим небом, використання тільки відновлюваних джерел енергії, дружня спільнота, відсутність нудних доповідачів. Більше про EnergyCamp Ви можете дізнатись на сайті організатора. Також можете переглянути відео та фото з попередніх EnergyCamp.

Місце:
Київська обл., с. Ржищів, фестиваль "Трипільське коло"

Лектори:
Зінченко Роман

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні