Вечір італійської музики "I Love Italy"

10 липня в ресторані "Мафія" на Контрактовій площі відбудеться черговий вечір італійської музики від проекту "La Musica Italiana... e non solo!" ("Італійська музика… і не тільки!”). У програмі вечора не просто кращі італійські хіти у виконанні ДжонПоля Леонне, але й можливість самому виконати улюблені пісні в караоке.

ДжонПоль Леонне (JohnPaul Leonne) – талановитий італійський співак, піаніст і композитор. У СНГ він став відомий завдяки проекту "La Musica Italiana… e non solo!”. В рамках цього проекту він бере участь у "Вечорах італійської музики" в Києві, що покликані привернути увагу до італійської культури через музику. Вперше київський концерт ДжонПоля Леонне відбувся у грудні 2010 року.

У партнерстві з Італійським культурним центром у Києві, представниками Посольства Італії, провідними університетами Києва та представниками індустрії моди ДжонПолю вдається відродити італійську ретро-музику в сучасній інтерпретації та передати чарівність італійської культури, мови та мистецтва через музику. Вони дійсно заслуговують на увагу, адже навіть неаполітанська піца претендує стати культурною спадщиною ЮНЕСКО.

Місце:
Ресторан-караоке "Мафія"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
150 грн.

Реклама:

Головне сьогодні