Зустріч з художниками Ігорем Бараньком, Олексієм Чебикіним та Максимом Паленком

Захід відбувається з нагоди вручення відзнаки Ukraine–Europe українському автору і художнику Ігорю Бараньку.

Диплом Ukraine–Europe є щорічною відзнакою від порталу Ukraine–Europe.org. Ним відзначають українських митців, які своєю діяльністю поширюють і популяризують українські надбання за кордоном.

Відвідувачі матимуть нагоду поспілкуватися з лауреатом, ознайомитися з творчістю і планами Ігоря Баранька та його колег Олексія Чебикіна й Максима Паленка.

Ігор Баранько є визнаним в Україні і за кордоном художником, провідником двох рухів: жанру мальованої історії (українському відповіднику комікса, банд-десіне, манги) в Україні і української школи мальованих історій за кордоном.

Олексій Чебикін та Максим Паленко — художники-графіки, однодумці Ігоря Баранька у справі розвитку мальованих історій в Україні.

Ігор Баранько, Олексій Чебикін та Максим Паленко беруть участь у проекті студії “Червоний собака” – “Стрічка Мьобіуса”. Цей проект віддає пошану і данину класику французької мальованої історії, банд-десіне, художнику Жану Жерару, відомого під псевдонімом Мьобіус.

Ukraine-Europe (Ukraine-Europe.org) є першим франкомовним сайтом, присвяченим Україні (рік заснування – 1995). З 2008 року входить до мережі україноорієнтованих франкомовних сайтів, об’єднаних французькою асоціацією Perspectives Ukrainiennes.

По додаткову інформацію щодо заходу звертайтеся до Ольги Герасименко (тел. +380 (44) 096 821 12 26; електронна скринька [email protected]

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Паленко Максим,Баранько Ігор,Чебикін Олексій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні