Концерт піаніста Джоела Холмса і квінтету Дмитра Александрова

В арт-клубі "44" – вечір вишуканого джазу за участю американського піаніста Джоела Холмса та бенду відомого українського саксофоніста Дмитра Александрова.

Джоел Холмс – блискучий піаніст, у творчості якого поєднуються традиційний і сучасний джаз, госпел, R&B, соул, хіп-хоп, нео-соул, фанк, класика і поп-музика. Після закінчення середньої школи мистецтв у Балтиморі Холмс продовжив навчання в знаменитій консерваторії Пібоді. Він навчався у Боббі МакФеріна, Роя Харгрова і Гарі Томаса, гастролював зі знаменитою джазовою співачкою Ніною Фрілон. У даний час Холмс викладає в університеті штату Меріленд і завідує джазовим відділенням у школі мистецтв міста Балтімор. За свої 28 років він тричі ставав номінантом на премію "Греммі", а також випустив два альбоми – Eternal visions іAfrican Skies.

Дмитро Александров – один з найвідоміших джазових виконавців в Україні. Крім активної творчої діяльності у складі "Схід-Side", Дмитро Александров співпрацює з багатьма відомими музикантами, такими як Андрій Кондаков, Давид Голощокін, Ігор Бутман, Віктор Єпанешніков, Михайло Циганов, Ярослав Сметана, Лешек Можджер, Адам Перончик, Марк Гілмор, Гетц Грюнберг, Карл Фрієрсон, Марк Соскін, Бен Стріт, Джералд Хэйз, Марлон Джордан, Кім Плайнфілд, Йозеф Аметсбіхлер, Ян Ешке, Маттіас Гетс, Юрій Толстолуцький, гурти Gabin, DePhazz.

Запрошуємо всіх на інтернаціональний джазовий коктейль у виконанні Джоела Холмса і квінтету Дмитра Александрова.

Місце:
Арт-клуб "44"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
20 грн.

Реклама:

Головне сьогодні