Презентація книги Павла Коробчука "Динозавр"

У фестиваль-ресторації "Диван" відбудеться презентація книги "Динозавр" Павла Коробчука.

Збірка віршів вийшла у друк у видавництві "Ярославів Вал". Обкладинку до книжки малювала художниця Марися Рудська, яка ілюструвала раніше збірку поезій Івана Андрусяка "Неможливості мови" та сайт для книжки "Григорій Сковорода. Повна академічна збірка творів" за редакцією професора Леоніда Ушкалова.

"На обкладинці милий і добрий динозаврик, – каже Коробчук. – Хоча для мене динозавр – це символ древності і мудрості, яка сидить у нас десь у глибині, але ми не знаємо, що вона є. Та нічого, хоч намальований динозавр і веселий, проте погляд у нього задуманий".

Першу збірку "Натщенебо" Павло Коробчук видав у 2005 році після перемоги в поетичному конкурсі "Молоде вино". Після того вийшла збірка "Цілодобово" спільно з Богданом Горобчуком та Олегом Коцаревим. Минулого року видавництво "Факт" надрукувало його "Кайфологію".

"Книжка буде смачна і товста, – говорить Павло Коробчук. – Там насправді кілька десятків текстів нові. Друга частина книги – це попередня збірка "Кайфологія". Вона вийшла дуже маленьким тиражем через підлість видавців. Тоді видавництво "Факт" обіцяло 1,5 тисячі примірників, натомість надрукувало сотню. З них 20 книжок я подарував друзям, а решту 80 швидко розкупили. Тепер до мене звертаються знайомі та не зовсім люди з питанням, де її можна взяти. Хоча поетичні книжки у нас купують лише друзі, літературне коло та, може, ті, хто цікавиться сучасною літературою".

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Фестиваль-ресторація "Диван"

Лектори:
Коробчук Павло

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні