Велопарад без кордонів

Мета Велопараду без кордонів - показати, що велосипед - вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу або на вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто, повідомляє Асоціація велосипедистів Києва.

"Дівчатам пропонуємо вдягати спідниці, сукні, шарфики, капелюшки, туфлі на підборах, прикручувати на кермо кошики, ведмедиків та живі квіти. Хлопцям - будь-який не спортивний одяг, але краще, щоб це був одяг, у якому можна ходити на роботу чи у справах", - заявили організатори.

Маршрут велопараду: Золотоворітський сквер - вулиця Володимирська - Володимирський провулок - Михайлівська площа - вулиця Десятинна - Пейзажна алея - вулиця Велика Житомирська - вулиця Смирнова-Ласточкіна - Верхній вал - Костянтинівська - вулиця Сагайдачного.

Після велопараду учасники зможуть залишити велосипеди біля кав'ярень та взяти участь у танцювальних та творчих заходах, іграх та конкурсах, що проводитимуться на вулиці Сагайдачного 17 та 18 вересня (кампанія "В місті без машини. Поділ без авто").

Окрім Києва, подібні Велопаради проведуть Львів, Харків, Донецьк, Полтава, Одеса та інші.

Велопарад відбудеться 17 вересня об 11.00 за будь-якої погоди. Зустріч о 10.30 у сквері біля Золотих воріт.

Реклама:

Головне сьогодні