Майстер-клас із приготування суші
Кулінарна школа "Смачно!" запрошує на новий майстер-клас з японської кухні.
Під час заняття учасники готуватимуть 3 види ролів і 3 види суші.
З ролів в нашому меню будуть маки-суші "Сяки-маки" (з лососем), рол "Дракон" (з вугрем, омлетом і салатом), хенд-рол з морським гребінцем. Суші готуватимуться з тунця, лосося і вугря.
Протягом майстер-класу професійний шеф-кухар розповість про особливості японської кухні, що таке суші і чим вони корисні, які продукти і посуд необхідні для їх приготування, як сервірувати стіл для суші і з якими напоями їх подавати.
Наприкінці майстер-класу – дегустація суші і чаювання. Тривалість заняття – 2 години.
Майстер-клас триває 2 години. Додаткова інформація та запис на майстер-клас за тел.: +380 (67) 729 95 45, +380 (50) 213 33 93 або електронною поштою: [email protected] (із зазначенням імен учасників та контактних телефонів). Час і день майстер-класу може змінюватись за бажанням групи.
Увага! Запис на майстер-клас завершується 9 вересня.
Місце:
Уточнюється
Лектори:
Без лектора
Вартість:
280 грн.