Публічні виступи PechaKuchaNight VOL.3

15 вересня відбудеться чергова PechaKuchaNight, на яку всі чекали з березня. Нагадаємо, що PechaKuchaNight – це неформальна і приємна зустріч, де творчі люди збираються разом, щоб поділитися своїми ідеями, роботами, думками, враженнями і, насправді, чим завгодно, у форматі PechaKucha 20×20 (презентація 20 слайдів по 20 секунд кожен; детальніше про формат – за посиланням).

Основна мета події – відірвати людей від екранів і зібратися на живий зустрічі, зі справжніми людьми, справжнім спілкуванням, справжнім пивом і справжнім творчим запалом.

На відміну від тематичних PechaKucha, яких було проведено вже чимало, на PechaKucha Night можна почути розповіді на найрізноманітніші теми. Саме тому час до заходу буде присвячений пошуку цікавих спікерів з різних областей. Організатори шукають людей з дивними історіями, незвичайним досвідом, нестандартними роздумами, креативними ідеями та просто цікавих людей. Якщо ви один з них і у вас є чим поділитися – подайте свою розповідь.

Всі охочі просто потрапити на подію – реєструйтеся. Вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією. Реєстрація потрібна, щоб зрозуміти, скільки буде людей, щоб знайти вдале приміщення.

Місце:
Уточнюється

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні