Дзеркальна вечірка: презентація-перформанс Романа Дзядкевича

Мистецький проект "Арт-тренінґ: урбаністичні ігри" – міжнародний польсько-український пілотний проект. Його мета – мистецьке дослідження міського простору як гуманітарного середовища, де перетинаються життя, думки, бажання, мрії людей. Художники-автори проекту запрошують мешканців сучасного міста до участі в іграх, що будуть проходити на Пейзажній алеї, Андріївському узвозі та клубі "Хліб". Правила ігор закодовані в мистецьких плакатах, поштових листівках, перформансах. Плакати та листівки – інструкції до ігор – будуть розповсюджуватись у студентських кампусах, парках, метро, галереях, мистецьких центрах, навчальних закладах.

Перша частина проекту відбулася 8-11 вересня 2011 у Вроцлаві в рамках Європейського Культурного Конгресу в програмі "Вплив мистецтва на зміни в суспільстві", де були представлені роботи молодих ураїнських митців Жанни Кадирової та Микити Кадана. Друга частина проекту відбуватиметься 20-23 вересня в Києві.

Зокрема, у вівторок у клубі "Хліб" відбудеться дзеркальна вечірка: презентація-перформанс Романа Дзядкевича.

Перформанс зосереджується на темі дзеркала та віддзеркалення. Митець пропонує гру, в якій усе відбувається у дзеркальному відображенні. Цитати Аліси, Білосніжки, дзеркальне меню та інверсійний ді-джеїнґ відтворять атмосферу "задзеркалля", перебування на зворотньому боці дзеркала.

По додаткову інформацію звертайтесь до Медіа Арт Лаб-Київ за тел.: +380 (44) 332 01 11, +380 (67) 272 01 58, +380 (97) 562 32 61, [email protected], [email protected].

Місце:
Xlib Club

Лектори:
Дзядкевич Роман

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні