Форум молодих екологічних лідерів ECO FEST

23-25 вересня 2011 року в Києві відбудеться масштабна екоподія! ECO FEST допоможе стати ЕКОлогічним кожному – від школяра до представника бізнес-сектору. Фестиваль передбачає майстер-класи ECO-STUDY, дає можливість приєднатися до міжнародної акції "Рухай планету", встановити нові контакти та інструменти для розвитку молодіжного екологічного руху.

1-й день, 23 вересня, відбудеться у форматі баркемпу, який передбачає паралельне проведення різних майстер-класів, серед яких учасник обирає найцікавіший для себе. Місце проведення – Університет КРОК.
- ЕКО-особистість: серії майстер-класів з особистісного розвитку;
- ЕКО-бізнес: презентації від представників бізнес-сектору, які проводять успішні екологічні PR-акції, поширюють ідеї корпоративної та соціальної відповідальності працівників, підтримують створення "зеленого" офісу;
- Power Shift (Енергія змін): виступи провідних експертів у сфері зміни клімату.

2-й день, 24 вересня. Флеш-моб "Рухай планету". Місце і час проведення: Михайлівська площа, 10:00.

Акція "Рухай планету" у центрі міста об’єднає учасників в еко-танці та продемонструє готовність молоді підтримувати та поширювати міжнародний досвід у побудові зеленого майбутнього країни.

3-й день, 25 вересня. Заходи для представників екоорганізацій, активістів екоруху та студентів. Місце проведення: Університет КРОК.

Можливість для учасників налагодити ділові контакти та розповісти про досвід своєї проектної роботи в екологічній сфері, набути практичних навичок з проектного менеджменту та фандрейзингу, а також ближче познайомитися один з одним.

Якщо ви бажаєте стати частиною фестивалю та розвинути свою екологічність, заповніть реєстраційну анкету та чекайте на підтвердження участі у фестивалі від організаторів на свою електронну скриньку (протягом 3 днів від дня відправлення анкети). Реєстраційну анкету ви можете знайти на сайті організатора. Якщо ви з іншого міста і маєте питання щодо проживання та харчування, звертайтеся безпосередньо до менеджера з роботи з учасниками: Анна Плахотнюк, тел.: +380 (44) 455 57 57, +380 (63) 209 00 88, [email protected].

Місце:
Університет економіки та права "КРОК"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні