Виставка графіки Світлани Кухно "По той бік здорового глузду, або Палата №..."

У галереї "Мистецький простір 365" відбудеться виставка графіки Світлани Кухно "По той бік здорового глузду, або Палата №...". Куратор – Людмила Терпяк.

Ця палата – світ страхів, переживань і примирення зі страхами. Глядач потрапляє в палату, де живуть і лікуються картини, написані в психіатричній лікарні здоровою людиною. У палаті співіснують новачки, тихі хворі, шизофреніки, буйні і блаженні, просвітлені. Кожен відвідувач може ближче ознайомитися з історією хвороби і самим пацієнтом. Пацієнти люблять, коли їх відвідують, але годувати і лікувати їх суворо заборонено. Варто бути обережним з буйними пацієнтами, не затримуватися біля огорожі, не дивитися в очі. Не довіряйте тихим хворим, в їх вирі можна загубитися.

Подивіться очима шизофреніків – світ стане яскравішим. До блаженних і просвітлених придивіться уважніше. Якщо пощастить, то ви побачите, що межі між душевно хворим і здоровим іноді не видно. Можливо, вам теж варто полікувати свою душу? Не забудьте, що вихід там же де і вхід (і це стосується не тільки цієї палати).

У день відкриття на вас чекає психо-фешн від дизайнера Тетяни Зубаревої та акустика від гурту "ВместоСна".

Виставку можна відвідати з 24 по 29 вересня. Режим роботи галереї – 12:00 – 20:00. Вихідний день – неділя. Довідки за тел.: +380 (93) 655 90 76 (Людмила).

Місце:
Галерея "Мистецький простір 365"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні