Фестиваль "Гості Стародавнього Києва XV ст."

На території Центру Культури та історії "Парк Київська Русь" за підтримки Київської обласної державної адміністрації під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні, Посольства Російської Федерації в Україні, Посольства Литовської Республіки в Україні та Посольства Республіки Білорусь в Україні відбудеться міжнародний середньовічний фестиваль "Гості Стародавнього Києва XV ст." із лицарським турніром "За меч Послів", у якому змагатимуться представники 6 країн: України, Білорусі, Латвії, Литви, Польщі та Росії.

Кінний турнір, піші бойові турніри (індивідуальні й групові), денні та нічні баталії, змагання лучників, виступи музичних та танцювальних колективів, фехтувальні, та музичні майстер-класи – все це у рамках програми Фестивалю. Крім того, відбудеться реконструкція штурму середньовічної фортеці – лицарі продемонструють, як колись здобувалися укріплені фортеці, представлять тактику, яку тоді використовували та способи оборони оточеного гарнізону.

На території Парку буде створений мальовничий табір, у якому представники клубів історичної реконструкції продемонструють життя та побут романтичного XV століття. Парк стане також місцем ярмарки майстрів-умільців, заповненої виробами стародавнього ремесла. Все це для того, щоб хоча б на мить перенестися у барвистий середньовічний світ, у захоплюючу епоху лицарів, брязкання зброї та іржання коней. Почесні учасники фестивалю – представники вищого світу Західної Європи XV століття. Ввечері відбудеться масова битва лицарів "Честь і слава". Завершиться свято яскравим та незабутнім вогняним шоу "Маскарад Чарівної Дами" і феєрверком.


Детальну інформацію шукайте на сайті www.parkkyivrus.com.

Телефон для акредитації ЗМІ: +380 (44) 461 99 37, +380 (63) 156 70 13 (Катерина Даник).

Місце:
с. Копачів, "Парк Київська Русь"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
0-100 грн.

Реклама:

Головне сьогодні