Концерт французького гурту Gotan Project

30 вересня 2011 у Національному Палаці "Україна" вперше в Україні виступить французький гурт Gotan Project. Тріо приїздить у рамках світового турне з презентацією свого третього альбому Tango 3.0, який увійшов до 100 кращих платівок десятиліття за версією The Guardian.

Назва гурту Gotan Project таїть у собі гру слів – переставлені склади "tango". Ця гра дає слабке уявлення про потужну суміш аргентинського танго, мелонги, чакарери, фолк-музики та електронних ритмів. Це суміш чорного меленого перцю і шоколаду одночасно, скрипки і тріп-хопу, простих рівнянь і головоломок, класичної гітари та дабстепа, ранкової кави й неконтрольованого падіння, гармошки-бандеона і хауса. Це неможливо поєднати, неможливо описати і абсолютно точно не можна пропустити.

Тріо, яке організували Філіп Коен Солаль, Едуардо Макарофф і Крістофф Мюллер, було створено в 1999 році і встигло пройти шлях від напівпідвальних паризьких клубів до перших рядків у світових хіт-парадах. Попередня платівка гурту Lunático (2006) була продано 2-мільйонним тиражем. Gotan Project відіграли 400 концертів. Гурт писав музику для фільмів "Давай потанцюємо" з Річардом Гіром і Дженніфер Лопес, "12 друзів Оушена" з Джоржем Клуні, Джулією Робертс, Бредом Піттом, Кетрін Зета-Джонс та ін., "Лицар дня" з Камерон Діас і Томом Крузом. Їхня музика звучала в серіалах "Секс і місто" та "Пліткарка", а також численних ТВ-шоу і рекламі.

Виступ Gotan Project – це свято. Свято пристрасті, емоцій, сміливості, любові і, безумовно, музики.

Місце:
Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац культури)

Лектори:
Без лектора

Вартість:
200 грн.

Реклама:

Головне сьогодні