Дебати: "Українські реалії жінки-керівника"

Міжнародна бізнес-школа Nikland запрошує на дебати "Українські реалії жінки-керівника".

За даними рекрутингової компанії HeadHunter, керівників жіночої статі в Україні лише 13%, а серед підприємців – 22%. До того ж, українкам платять у середньому на третину менше ніж чоловікам на аналогічних посадах.

Чому на керівних посадах в українських компаніях так мало жінок? Чи слід українським компаніям, спираючись на позитивний досвід Європи, переглянути кадрову політику і збільшити кількість жінок-керівників? Чи зміниться в Україні патріархальний стереотип про розподіл ролей між статями: "Жінка – берегиня домашнього вогнища, чоловік – годувальник"?

Запрошені експерти дослідниця гендерних питань Тамара Марценюк та політичний психоаналітик Геннадій Балашов дадуть відповіді на ці та інші питання і представлять свої тезиси "за" і "проти" жінки-керівника.

Інформаційний медіа-партнер: Проект ЄС "Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент". Детальнішу інформацію ви знайдете на сайті організатора.

Попередня реєстрація учасників здійснюється до 3 жовтня за тел.: +380 (44) 331 44 83 або на скриньку: [email protected].

Місце:
Конференц-зала МБШ Nikland

Лектори:
Марценюк Тамара,Балашов Геннадій

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні