Кінопоказ: "Здобути Варшаву" + Зустріч із продюсером і режисером Кшиштофом Копчинським

Міжнародна Академія Dragon Forum та Міжнародний фестиваль документального кіно Docudays Ua в рамках культурної програми президенції Польщі у Європейському Союзі проводять з 4 до 8 жовтня 2011 Польську Академію Документального кіно. У рамках Академії протягом п’яти днів жовтня у Києві демонструватимуться найкращі зразки сучасного документального кіно Польщі, після переглядів відбудуться майстер-класи та зустрічі глядачів із авторами фільмів.

Зокрема, у кінотеатрі "Кінопанорама" відбудеться показ стрічки "Здобути Варшаву" (реж. Кароліна Белявська, Юлія Рушкевич, Польща, 2009). Після показу відбудеться зустріч із продюсером і режисером Кшиштофом Копчинським у форматі Q&A.

Анна, Ілона і Гося живуть у віддалених селах радянізованої Польщі. Анна хоче бути перукарем, Гося мріє піти з дому, де життя, здається, не має перспектив, а Ілона прагне кращого майбутнього для себе і свого сина. Усі троє вирішили переїхати до Варшави і змінити свою долю.

Квитки можна придбати в касі кінотеатру. Фільм демонструватиметься мовою оригіналу з українськими або російськими субтитрами.

Місце:
Кінотеатр "Кінопанорама"

Лектори:
Копчинський Кшиштоф

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні