Доповідь Лінди Черни: "Дім Мистецтв "Тахелес" у Берліні – 21 рік самоорганізованої суспільно корисної культурної роботи"

6 жовтня о 19:00 в актовій залі німецького культурного центру Goethe-Institut відбудеться доповідь Лінди Черни "Дім Мистецтв "Тахелес", Берлін – 21 рік само організованої суспільно корисної культурної роботи".

Лінда Черна – організаторка та речниця Дому Мистецтв "Тахелес", Берлін (з 2008 року). Відповідає за всі аспекти координації культурного центру, в тому числі за взаємодію з іншими міжнародними установами, програми культурного обміну.

Дім мистецтв "Тахелес" – центральний майданчик для продукції та презентації сучасного мистецтва. Його основна діяльність полягає у проведенні міжнародної культурної програми, програм резиденцій, а також у всесвітній кооперації з іншими мистецькими та культурними інституціями, які розвивають міжнародну мистецьку мережу.

Захід є частиною проекту МГО "Мистецька Платформа" у співпраці з німецьким культурним центром Goethe-Institut "Збереження будинку по вулиці Грушевського 4б та його трансформація на громадсько-культурний центр H4B".

Місце:
Ґете-Інститут

Лектори:
Черна Лінда

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні