Кінопоказ: "The Doors. When you’re strange" Тома ДіЧілло

"The Doors. When you’re strange" – перша документальна стрічка про американський рок-гурт The Doors режисера Тома ДіЧілло. Стрічка була вперше показана ще 2009 року на національному американському фестивалю незалежного кіно і отримала Гран-прі.

Фільм розповідає про гурт The Doors у 1960-ті та 1970-ті роки та включає рідкісні кінокадри, які ще ніколи не демонструвалися широкій публіці. Фільм "The Doors. When you’re strange" з успіхом демонструвався на різних фестивалях – у Берліні, Довілі, Сан-Себастьяні, Санта-Барбарі та інших.

"...Моєю метою було показати участників гурту якомога реалістичніше і правдивіше. Дуже багато вигаданого, прикрашеного та міфічного говорилося про гурт. Але за два роки, які я присвятив вивченню матеріалів про гурт, усі учасники The Doors – Джим, Рей, Джон та Роббі – відкрилися для мене з зовсім іншого боку..." – говорить режисер.

Авторський текст читає актор Джонні Депп: "Коли бачиш кадри, які раніше ніколи не демонструвалися, то відчуваєш, що у тебе є унікальна можливість побачити світ очами Джонні, Рея, Джона та Робі. Бути частиною цього проекту – честь для мене".

Місце:
Кінотеатр "Жовтень"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
22-45 грн.

Реклама:

Головне сьогодні