Кінопоказ: "Троє" Тома Тиквера

Goethe-Institut, Банк Форум Commerzbank Group, "Артхаус Трафік" і Культурний центр "Кінотеатр "Київ" представляють щорічну збірку "Нове німецьке кіно" – 5 фільмів, 5 жанрів – від байопіка та історичної драми до соціальної комедії та документального "бойовика", 6 граней сучасного німецького кінематографа в одній програмі. XVII фестиваль "Нове німецьке кіно" – це поглиблений експрес-курс з останніх подій в кіно Німеччини.

Останньою покажуть стрічку "Троє" Тома Тиквера, зняту в Німеччині у 2010 році. За жанром – романтична комедія. Номінація "Золотий Лев" Венеційського кінофестивалю, учасник Одеського міжнародного кінофестивалю.

Ханна, ведуча інтелектуального шоу, та арт-інженер Симон багато років живуть разом і цілком щасливі. Проте в їхніх стосунках не все ідеально: марні спроби виправити помилки молодості, відсутність дітей, романи на стороні... Усе змінюється, коли у їхньому житті з’являється блакитноокий науковець-генетик Адам. Для кожного з них він стає більше, ніж другом, і цей любовний трикутник може виявитися не зовсім традиційним…

Місце:
Культурний центр "Кінотеатр "Київ"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
40 грн.

Реклама:

Головне сьогодні