Концерт гурту "Сплін"

14 жовтня 2011 в Києві відбудеться концерт одного з найпопулярніших російських рок-гуртів "Сплін". Відвідувачі концерту поринуть в справжнє свято душі, сповнене чистої музики і дивовижних інструментальних творів.

Концерти гурту "Сплін" – це завжди іменини для серця. Їхня нова програма "Акустика в місті" дозволить всім фанатам почути найкращі композиції колективу в прекрасній акустичній обробці.

Як відомо, інструментальні твори гурту "Сплін" здатні як ніщо інше торкнутися струн душі і пролити світло на життєві істини. Такі чудові композиції, як "Романс" і "Лист" зачіпають самі чуйні боку серця, відгукуючись голосом самопізнання і філософських роздумів.

"Сплін" є першою російською групою, яка набрала більше мільйона прослуховувань на відомих глобальних музичних проектах. У даний час "Сплін" залишається популярним і впливовим рок-гуртом. Його називають естетичним і богемним колективом, творчість якого піднімається все вище.

Не дивлячись на те, що багато хто вважає "Сплін" достатньо депресивним гуртом російського року, їхня творчість сповнена життєлюбства й оптимізму. Переконатися в цьому і отримати заряд радості і надії зможе кожен гість концерту в Києві.

ВІДЕО ДНЯ

Замовити квиток можна на сайті www.parter.ua.

Місце:
Центр культури та мистецтв НАУ

Лектори:
Без лектора

Вартість:
200 - 800 грн.

Реклама:

Головне сьогодні