Виступ Вольфганга Флюра (ex-Kraftwerk)

Піонер музики, провидець, письменник: у якості колишнього учасника найвідомішого в світі німецького гурту Kraftwerk з 1974 по 1986 роки Вольфганг Флюр, безумовно, присутній серед найбільш важливих особистостей світової електронної музики. Уже в 1973 році Флюр встановив стандарт шляхом винаходу першої повнофункціональної електронної ударної установки. Після численних альбомів і світових турів з Kraftwerk, Вольфганг розлучається з групою в 1986-му через творчі розбіжності.

У 1993 році Вольфганг заснував гурт Yamo. Після підписання контракту з EMI в 1997 році виходить дебютний альбом Time Pie, спродюсований Енді Тома (Mouse on Mars).

Починаючи з кінця 1990-х років музикант здобув усесвітню популярність
на літературній ниві. Його автобіографія "Ich war ein Roboter" ("Я був роботом"), опублікована в 1999 році, була переведена на 5 мов і увійшла до десятки найкращих музичних автобіографій за версією британського видання Observer.

Вольфганг також є успішним ді-джей-виконавцем. З 2005 року він грав сети в Росії, Ірландії, Англії, Ізраїлї, Австрії, Швейцарії, Словенії, Сербії та США. Настав час і Україні потрапити в цей список.

Місце:
Sullivan Room Kiev

Лектори:
Без лектора

Вартість:
уточнюється грн.

Реклама:

Головне сьогодні