Відкриття шостого форуму сучасного мистецтва ART-KYIV contemporary 2011

1 листопада 2011 року в Мистецькому арсеналі відбудеться урочисте відкриття шостого форуму сучасного мистецтва ART-KYIV contemporary.

ART-KYIV contemporary – наймасштабніший проект вітчизняного арт-ринку, що має на меті презентувати якісне актуальне мистецтво за посередництва кращих галерей України і світу. Цього року свої експонати представлять близько 40 галерей сучасного мистецтва з Києва, Москви, Відня, Лондона, Парижу, Берліна, Одеси, Харкова та Львова. Професійний відбір творів здійснює Експертна рада, яку очолює мистецтвознавець і куратор Олександр Соловйов.

Після рекордної кількості відвідувачів у 2010 році – близько 35 тисяч осіб – цьогорічний ART-KYIV планується з акцентом на збагачення досвіду й знань відвідувачів про сучасні мистецькі процеси. Окрім ярмаркової програми, ART-KYIVcontemporary значну увагу приділяє паралельній програмі. На шостому ART-KYIV contemporary зросла кількість спецпроектів, які цього року створено у співпраці з авторитетними мистецькими інституціями Японії, Німеччини, Франції та Польщі. Формат спеціальної програми – Unlimited ("Без обмежень") – створить особливе середовище для експерименту і дослідження теоретичної складової сучасної арт-сцени.

Сенсації Шостого ART-KYIV contemporary:
1. Японська платформа.
2. Спецпрограма: східноєвропейський резонанс.
3. Українські моряки в об’єктиві молодого французького мистецтва.
4. Unlimited: Українська спецпрограма.

Детальніше – на офіційному сайті проекту.

У програмі ярмарку очікуються лекції та освітні програми для дорослих і наймолодших відвідувачів, серія перформансів від українських та японських художників, покази фільмів про мистецтво, семінари від українських галеристів та експертів сфери мистецтва.

Виставка триватиме з 2 по 13 листопада 2011 року. Довідки за тел.: +380 (44) 288 52 26, [email protected].

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні