Кінопоказ на Андріївському з Іваном Леньо

Кінопокази по четвергам у ресторані "Піца Челентано" на Андріївському узвозі стають приємною традицією та приводом зустрітися. Кожного разу організатори запрошують цікавого гостя, і показує свій улюблений фільм.

3 листопада о 19:00 буде зустріч із музикантом Іваном Леньо, який розкаже про себе і покаже улюблене кіно.

Іван Леньо – музикант, акордеоніст, один з лідерів фольк-рок-гурту "Гайдамаки". У дитинстві ловив на приймачі радіо "Букурешти" та полюбляв ходити слухати, як грають на весіллі буковинські музиканти. Пройшов всі інститути виконавської майстерності гри на акордеоні (закінчив музичну школу, уманське музичне училище, київську консерваторію і став аспірантом). Є лауреатом перших премій міжнародних конкурсів. Закоханість у світову етнічну культуру у поєднанні з професійним ставленням до інструменту і досконалим виконанням зробили Івана музикантом світового рівня.

Кумири: Адам Стінга, Антон Тріфой, Іво Попазов, Іон Міу, Пєнделєску, Чортан, Штефанет. Якби не став музикантом, був би, мабуть, спортсменом (Іван грає в збірній України по футболу серед зірок шоу-бізнесу!). Любить українську землю, захоплюється східною філософією. У людині цінує талант, відвертість, почуття відповідальності, вміння слухати; не терпить поверхневості та байдужості.

Для участі реєструйтеся.

Місце:
Піцерія "Челентано" на Андріївському узвозі

Лектори:
Леньо Іван

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні