Кінопоказ: "Ірландець" Джона Майкла Макдонага

10 листопада в Києві розпочинається 11-й фестиваль "Нове британське кіно". British Council представляє шість британських кінопрем’єр 2011 року за участю головних ікон сучасного кіно – Тілди Свінтон, Брендана Глісона, Евана Макгрегора, Меггі Джиленхол, Єви Грін та інших.

До вашої уваги – фільм "Ірландець" (Ірландія, 2011) Джона Майкла Макдонага. У ролях: Брендан Глісон ("Залягти на дно в Брюгге", "Гаррі Поттер і Кубок Вогню", "Банди Нью-Йорка"), Дон Чідл ("Залізна людина - 2", "Пароль "Риба-меч", "12 друзів Оушена"), Марк Стронг ("Робін Гуд", "Шерлок Холмс", "Рок-н-Рольщик"). Стрічку було визнано найкращим дебютом Берлінського МКФ у 2011 році, також фільм здобув Приз глядацьких симпатій кінофестивалю в Сараєво та номінацію на Гран-прі кінофестивалю в Санденсі.

Провінційний ірландський поліцейський, любитель пиятики, проституток і ризикованих жартів, на пару з закомплексованим чорношкірим агентом ФБР, який звик діяти лише за правилами, ведуть розслідування діяльності міжнародного наркокартелю.

Кінопоказ відбуватиметься в Червоному залі кінотеатру "Україна". Забронювати квиток можна за телефоном: +380 (44) 279 67 50.

Цей та інші фільми також можна буде переглянути в кінотеатрах Одеси, Львова, Харкова, Донецька і Дніпропетровська. Анонси всіх фільмів та розклад кінопоказів – на сторінці спецпроекту "Платформи" та British Council britfilm.platfor.ma.

Місце:
Кінотеатр "Україна"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
уточнюйте в касі кінотеатру грн.

Реклама:

Головне сьогодні