Навчання і дослідження в Скандинавії

Навчальні стипендійні програми Скандинавії підійдуть багатьом – варто лише дізнатися про них більше. Саме на курсі ви дізнаєтеся про освітні програми Швеції, Норвегії, Данії (і як бонус, ще й Фінляндії). Сотні українських студентів користуються можливістю відвідин Швеції за стипендійною програмою Вісбі. Вам розкажуть, яким чином поїхати чи то на Літні школи, чи на дослідження, чи на магістерську або PhD програму до Швеції. Також ви дізнаєтеся як потрапити в одну з найбільш мультикультурних Літніх шкіл, яка вже більше шістдесяти років організовується при університеті в Осло. Отже, на курсі ми говоритимемо про кожну з чотирьох країн окремо, бо кожна з них є по-своєму унікальна.

Ви отримаєте інформцію про:
- програму Вісбі (Visby Program) Шведського Інституту та особливості навчання у Швеції;
- стипендійні можливості для проведення дослідження, навчання на магістерській програмі і відвидини Літніх шкіл у Швеції;
- Міжнародну літню школу при університеті в Осло, Норвегія (International Summer School Oslo University);
- навчання на магістерках у Норвегії за програмою Квота (Quota Program);
- магістерські програми і навчання у Данії;
- магістерські програми та Літні школи у Фінляндії;
- програми Еразмус Мундус (Erasmus Mundus) у Швеції, Норвегії, Данії та Фінляндії.

Якщо вас приваблює життя на острові чи за полярним колом, вишуканий мінімалізм, подорожі на кораблях, толерантність і дика природа, варто відвідати північну частину Європи. Чи, принаймні, прийти послухати про це.

Тривалість: 2,5 години.

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Уточнюється

Лектори:
Марценюк Тамара

Вартість:
109 грн.

Реклама:

Головне сьогодні