Кінопоказ: "Фольк!" Роксі Топорович

Посольство США в Україні, компанія "Аврора Фільм" та Культурний центр "Кінотеатр "Київ" запрошують вас на Перший фестиваль американського незалежного кіно в Україні. Протягом фестивалю глядачі зможуть побачити найкращі американські незалежні фільми останніх років та унікальні документальні стрічки.

Зокрема, 20 листопада відбудеться показ документальної стрічки "Фольк!", знятої в США в 2010 році. Стрічку представить режисер Роксі Топорович.

Фільм досліджує унікальний модерністський і акробатичний світ українського народного танцю. Часто з гумором споглядаючи те, чим є це явище в українсько-американській спільноті, фільм супроводжує оповідачку / режисера Роксі Топорович у її мандрівці світом українського танцю. Фільм, у якому знято легендарну балерину й хореографа Рому Приму-Богачевську і танцювальний ансамбль із Нью-Йорка "Сизокрилий", сподобається кожному, кого цікавлять зв’язки з власною спадщиною і культурою.

Фільм демонструється англійською мовою з українськими субтитрами. Показ відбудеться в залі "Сінематека" КЦ "Кінотеатр "Київ".

Офіційний сайт фестивалю: www.aiff.com.ua.

Місце:
Культурний центр "Кінотеатр "Київ"

Лектори:
Топорович Роксі

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні