Зустріч із експертом із питань міського планування Крісом Мюрреєм

Британська Рада в Україні та Книгарня "Є" запрошують на зустріч із британським експертом із питань міського планування, регенерації та управління в рамках спільного проекту "Європейський досвід: Сполучене Королівство".

Наш гість — Кріс Мюррей. Тема зустрічі:"Розвиток нових міст та децентралізація міського управління у Великобританії".

Кріс Мюррейвідомий британський експерт із питань міського планування, регенерації та управління, а також культурної і громадської політики сучасних міст.

Директор асоціації Core Cities ("Основні міста"), що об’єднує центри восьми адміністративних регіонів Англії – Бірмінгем, Брістоль, Ліверпуль, Лідс, Манчестер, Ноттінгем, Ньюкасл та Шеффілд. Асоціація створена у 1995 році задля формування спільної політики інтересів в інститутах Європейського Союзу без участі Лондона. Асоціація займається налагодженням діалогу між містами і вирішенням проблем у царині культури, транспорту і зв’язку, зайнятості, кліматичних змін тощо.

З 2005 року — робота у Секретаріаті віце-прем’єр-міністра Великобританії над створенням Академії сталих спільнот – національної агенції із міської регенерації. Провідний радник Мистецької ради Англії.

2002 рік — директор державної комісії із питань архітектури і міського простору. До цього протягом 10 років працював у місцевому самоврядуванні, заснувавши перший у Великобританії департамент культурного планування в одному з найновіших міст Британії – Мілтон Кейнс.

Автор численних статей і публікацій, а також кількох книг:

"Змістовність місця: нові підходи до маркетингу територій" (2001)
"Переосмислення сусідства: урбаністичне село в сучасному місті" (2003)
"Митець як творець місця" (2005)
"Міська креативність: погляд за звичні межі" (2007)

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Мюррей Кріс

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні