Лекція про Інститут нестабільних медіа "Минуле та майбутнє V2_"

28 листопада в Фундації ЦСМ о 19:00 відбудеться лекція "Минуле і майбутнє V2_: 30 років історії художньої лабораторії, видавничої програми, міжнародного співробітництва та мистецьких проектів". Лекцію проведе Мішель Каспшак.

Мішель Каспшакзасновниця провідної мережевої ініціативи в галузі кураторства curating.info, постійний кореспондент численних художніх видань (rhizome.org, spacing.ca, cielvariable.ca, metamute.org, publicjournal.ca, ciac.ca та інших).

Зараз Каспшак обіймає посаду куратора V2_ Institute for the Unstable Media (Роттердам, Нідерланди), а також проектного директора McLuhan in Europe 2011, входить в команду кураторів 2012 ZER01 Бієнале в каліфорнійському Сан Хосе, США.

У лекції йтиметься про 30-річну історію V2_ – провідного художньої майданчика, на якому представляються ультрасучасні форми медіамистецтва, що розширюють уявлення про його можливості. Завдяки йому також підтримуються і надаються умови для розвитку перспективних молодих талантів.

Мішель Каспшак розповість про методи і цілі V2_, а також про реалізацію конкретних проектів, таких як Лабораторії V2_, програми публічних лекцій, комерційного розповсюдження медіамистецтва і мистецької агенції V2_.

Крім того Каспшак присвятить увагу її власними проектами в публічному просторі (міські захисні екрани, бездротові мережі, таксі та інші незвичайні платформи для мистецьких проектів).

Кількість місць обмежена. Реєстрація на: [email protected]

Зустріч відбудеться в новому офісі Фундації ЦСМ за адресою вул. Фрунзе 14-18, 2 під’їзд, 2 поверх, оф. 18, домофон 18В.

Місце:
Фундація "Центр сучасного мистецтва"

Лектори:
Каспшак Мішель

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні