Суботня дискусія у PinchukArtCentre (роботи Олесі Хоменко)

В суботу, 3 грудня, о 15:00 PinchukArtCentre проведе суботню дискусію за участю української художниці Олесі Хоменко. Бесіда буде присвячена роботам Хоменко, представленим на виставці 20-ти номінантів Премії PinchukArtCentre 2011.

В рамках проекту в PinchukArtCentre художниця представляє серію картин, джерелом натхнення для яких були історії її дідуся, котрий брав участь (на боці радянської армії) у Другій світовій війні. Вона трансформує звичайного солдата в монументальну безлику фігуру, розташовану на абстрактному ландшафті.

Картини функціонують як особисті спогади. Вони інстальовані у виставковому просторі як скульптурні елементи, при цьому на їхньому звороті зазначені простір і час, відсутні на самих картині.

Відвідувачі заходу запрошуються до активної участі в дискусії.

Захід розпочнеться о 15:00 на 4-му поверсі PinchukArtCentre в залі з роботами Олесі Хоменко.Зареєстровані учасники заходу допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами: +380 (44) 590 08 58 або [email protected].

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Хоменко Леся

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні