Суботня дискусія у PinchukArtCentre (роботи Тараса Каменного)

В суботу, 3 грудня, PinchukArtCentre проведе суботню дискусію за участю українського художника Тараса Каменного. Бесіда буде присвячена роботі митця, яка представлена в рамках виставки 20-ти номінантів Премії PinchukArtCentre 2011.

В основі творчості Каменного лежить особистий досвід в якості молодого солдата. Він рефлексує про місце індивіда та про формування соціального контролю/покарання в умовах армійської служби. Його роботи можуть розглядатися як формулювання мистецької концепції на основі "невидимих" суспільних структур.

Для виставки в PinchukArtCentre Каменний продовжує цю стратегію, але робить новий крок, переключаючи пошук з армії на суспільство взагалі. Його мистецьке слово, цього разу частково у письмовій формі, про розбіжності між законом та реальністю, коли справа доходить до проблеми наркотиків.

У зустрічі візьме участь художник Тарас Каменний, модератором дискусії виступить гід PinchukArtCentre Олександр Михед. Відвідувачі заходу запрошуються до активної участі в дискусії.

Захід розпочнеться о 14:00 на 4-му поверсі PinchukArtCentre в залі з роботою Тараса Каменного.

Зареєстровані учасники "Суботніх дискусій" допускаються в арт-центр без черги. Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за наступними контактами: Тел.: +380 (44) 590 08 58, електронна пошта: [email protected].

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Михед Олександр,Каменний Тарас

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні