Зустріч з українським перформером Пьотром Армяновським "Поруч з Абрамович"

Фундація Центр Сучасного Мистецтва запрошує на розмову "Поруч з Абрамович". Український перформер Пьотр Армяновский поділиться враженнями від роботи з Мариною Абрамович у рамках проекту "Марина Абрамович. У присутності художника" (ЦСК Гараж, Москва).

Це початок нотаток українського перформера Пьотра Армяновського на КОРИДОРі:

"На початку жовтня "бабуся" перформансу Марина Абрамович провела тренінг для учасників її виставки у московському Центрі сучасної культури "Гараж". Тренінг мав відбуватися на природі без їжі, розмов, цигарок і сексу. За чутками, для цього готували підмосковну дачу Романа Абрамовича. Але все відбувалась у виставковому просторі "Гаража". Марині допомагали учасниці виставки в нью-йоркському Музеї сучасного мистецтва, професійні танцівники Лінсі й Ребекка. Учасниками тренінгу були танцівники, актори, художники, у більшості молоді люди до 25 років. Спочатку було 45 учасників, чотири з яких українці".

Одна з найбільших виставок художниці "Марина Абрамович. У присутності художника" відбулась тривала 8 жовтня до 4 грудня 2011 року у ЦСК “Гараж” у Москві. Крім фото та відеодокументації перформансів художниці, публіці були представлені реперформанси її робіт. Український учасник, Пьотр Армяновский, розповість про свій досвід, тренінг Абрамович та реакцію глядачів.

Кількість місць обмежена. Будь ласка, зареєструйтесь за електронною поштою [email protected] або телефоном +380 (44) 501 94 61 у координатора проектів Людмили Скринникової.

Місце:
Фундація "Центр сучасного мистецтва"

Лектори:
Армяновский Пьотр

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні