Відкриття Четвертого великого антикварного салону

8 грудня у Мистецькому арсеналі відбудеться урочисте відкриття Четвертого великого антикварного салону − масштабного проекту, який презентує шедеври світового мистецтва, унікальні музейні та галерейні зібрання, історичні раритети.

Вже другій рік поспіль Великий антикварний салон презентує найцікавіші музейні колекції України у Мистецькому арсеналі. Цього разу до Мистецького арсеналу запрошені Львівський історичний музей та Львівська національна галерея мистецтв, зібрання яких добре знані у Європі. Разом вони презентують проект "Арсенал в Арсеналі". Слідом за Варшавою, Краковом та Віднем Київ вперше побачить унікальну старовинну зброю та батальний живопис ХVІ-ХVІІІ ст. Перлина експозиції − обладунки "крилатих гусарів", основної ударної сили військ Речі Посполитої ХVІІ-ХVІІІ століть. "Мистецтво зброї і зброя як мистецтво" – експонати виставки представлені вже не як нищівне знаряддя, а як неповторний витвір мистецтва.

Окрім того, чотирнадцять музеїв України та майже двадцять приватних колекціонерів об’єднали свої зусилля, щоб представити в рамках одного проекту твори знакового художника своєї доби Віктора Зарецького.

Ще буде представлено проект "Короткоклинкова холодна зброя Індії XVII-XIX століть" від Музею приватних колекцій Олександра Фельдмана.

Виставка працюватиме 9-18 грудня щоденно з 11:00 до 20:00.

Деталі ви можете дізнатися на сайті організатора.

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні