Урочисте відкриття книжкового ярмарку "МЕДВІН – Книжка року 2011"

2012 рік в Україні оголошено роком "Розвитку культури і відродження музеїв, входження України до світового культурного простору". Ярмарок "МЕДВІН – Книжка року 2011", який пройде 8-10 грудня у "КиївЕкспоПлазі", стане стартовим для цього проекту. Урочисте відкриття ярмарку – 8 грудня о 16:00.

Книжковий ярмарок – найкраще місце для культурного обміну. Його цікава та насичена програма не дасть засумувати ні дітям (10 грудня — Дитячий день), ні батькам: повно-повнісінько найсмачніших книжок, цікавих письменників, автограф-сесій, літературно-музичних проектів, ігор, вистав, більше 150 безкоштовних майстер-класів з різних напрямів рукоділля...

А Всеукраїнський рейтинг "Книжка року" в перший день ярмарку підведе підсумки 2011 року та назве переможців. Вперше організатори поєднають книжки з модою — церемонія нагородження гармонійно переплітатиметься з показом етноколекцій.

Поряд з книжковим ярмарком відбуватиметься виставка "Творчість, рукоділля та хобі".

Скоро новорічні свята, а книга була, є і буде найкращим подарунком! Приходьте з дітьми — подаруйте їм світ казок!

Ярмарок "МЕДВІН — Книжка року 2011" триватиме 8-10 грудня у "КиївЕкспоПлазі" (ст. м. "Нивки", вул. Салютна, 2б, 3 павільйон, термінал К) з 10:00 до 18:00

Урочисте відкриття ярмарку продовжиться нагородженням лауреатів Всеукраїнського рейтингу "Книжка року" й відбудеться в залі презентацій (термінал К).

Куратори культурної програми — Брати Капранови.

Місце:
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні