Концерт Дени де Роуз у складі квартету Арка Овруцького та Роберта Анчиполовського

У Києві в рамках всеукраїнський туру відбудеться концерт квартету Арка Овруцького та Роберта Анчиполовського за участю вокалістки та піаністки зі США Дени Де Роуз.

Вашингтонська преса про Дену Де Роуз: "Вона найбільш творча і переконлива співачка-піаністка з часів Ширлі Горн. Дена їде з гастролями у ваше місто – купуйте квитки заздалегідь, якщо хочете потрапити на її концерт, тому що в залі буде аншлаг! Ця співачка і піаністка одночасно виділяє радість, енергію і позитив, вона сама душа".

Дена Де Роуз записала 9 сольних альбомів і отримала три номінації "Греммі". Як викладач вона працювала в Manhattan School of Music, NYU, The New School, Long Island University, Purchase College в Нью Йорку, and The Hartt School of Music в Коннектикуті. Зараз Дена завідує вокальним джазовим відділенням в The University of Music and Performing Arts in Graz, Austria.

На концертах в рамках Міжнародного джазового абонементу Дена Де Роуз виступить спільно з лідером проекту басистом Арком Овруцьким, ізраїльським саксофоністом Робертом Анчиполовським і словенським барабанщиком Гаспаром Бертонцелом.

Замовлення квитків: +380 (44) 279 12 42.

Місце:
Національна музична академія України ім. Петра Чайковського

Лектори:
Без лектора

Вартість:
80 – 200 грн.

Реклама:

Головне сьогодні