Благодійна акція "Даруй радість – даруй життя" за участю Лариси Денисенко, Міли Іванцової, Лади Лузіної та інших

17 грудня 2011 книжковий магазин "Читайка" завершить благодійну акцію "Даруй радість – даруй життя". У рамках заходу Руслана Писанка, Лада Лузіна, Володимир Чеповий, Сергій Руденко, Олександр Бригинець, Лариса Денисенко, Міла Іванцова, Едуард Юрченко працюватимуть у якості продавців-консультантів та продаватимуть книжки.

Перший етап проекту "Даруй радість – даруй життя" проходив з 6 грудня 2010 року по 17 січня 2011 року. За цей час вдалося зібрати 34 441 гривню і купити три одноканальних інфузійних насоса для відділення анестезіології та інтенсивної терапії Київської дитячої лікарні №1. Також у результаті благодійного балу "Карнавалія" фонд "Мистецька скарбниця" купив ще один двоканальний інфузійний насос.

У рамках фіналу акції 17 грудня українські письменники, бізнесмени, відомі люди будуть працювати консультантами в книжковому магазині "Читайка" на Петрівці. Результати продажів кожної акційної години будуть оприлюднені, і 50% вартості проданих книг буде перераховано на купівлю обладнання для відділення реанімації Дитячої лікарні №1 та Васильківської міської лікарні.

Отже, 17 грудня книги в "Читайці" будуть продавати:
- з 11:00 до 12:00 бізнесмен Володимир Чеповий і журналіст Сергій Руденко;
- з 13:00 до 14:00 актриса, телеведуча Руслана Писанка та політик Олександр Бригинець;
- з 15:00 до 16:00 письменниця Лада Лузіна і бізнесмен Едуард Юрченко;
- з 17:00 до 18:00 адвокат, письменниця Лариса Денисенко і письменниця Міла Іванцова.

Місце:
Книжковий магазин "Читайка"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні