Круглий стіл: "Наслідки архітектурного конкурсу "Благустрій центру Києва до Євро-2012"

22 грудня в рамках міжнародного архітектурного фестивалю CANactions 2012 за підтримки "Архітектурного Клубу" та "Платформи" відбудеться круглий стіл на тему: "Наслідки відкритого міжнародного архітектурного конкурсу "Благоустрій центральної частини Києва до Євро 2012 та на перспективу".

Під час заходу планується обговорити:

1. Як можна здійснити подальшу розробку і вдосконалення чинних законодавчих документів, якими регламентується містобудівельна діяльність на території пагорбів (зонінговий план, план детального планування, законодавчі акти з охорони та збереження історико-архітектурної спадщини та ін.) з чітким універсальним визначенням правил та обмежень для всіх правових суб’єктів ?

2. Розробка низки цільових державних і міських програм, спрямованих на комплексне розв’язання проблем із розвитку міського середовища.

3. Створення механізмів, які б дозволили генерувати довкола реалізації проекту нові соціальні форми, – через організацію щорічних форумів, дискусій, конференцій, творчих майстерень, фестивалів, виставок, майстер-класів та інших публічних заходів просвітницького характеру.

4. Механізми залучення переможців Конкурсу Taller 301 до подальшої роботи.

Цією дискусією ММАФ СANactions продовжує підіймати актуальну на сьогоднішній день тему міжнародних архітектурних конкурсів. У заході візьмуть участь архітектори, києвознавці та фахівці з містобудування.

Засідання відбудеться в приміщенні Архітектурного клубу.

Регламент доповіді:15 хв. Дискусія відбуватиметься українською/російською мовами.

Організатори закликають з проханням підтвердити свою участь до 19.12.2011 року електронною поштою [email protected]. Список лекторів уточнюється. Телефон для довідок +380 (67) 146 58 94 (Пономарьова Анастасія)

Каталог проектів – за посиланням.


Місце:
Будинок архітектора

Лектори:
Шевченко Володимир,Савін Кирило,Целовальник Сергій,Зотов Віктор,Вавриш Андрій,Акименко Олександр

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні