Майстер-клас з приготування різдвяної куті від гурту "ДахаБраха"

Музей Івана Гончара запрошує на триденний Різдвяний ярмарок (23–25 грудня 2011; 11:00 – 20:00).

Відчути смак давньої традиції та тепло Різдвяних свят ви зможете у мистецьких виробах, подарунках та сувенірах, зроблених вправними руками та щирою душею майстрів з різних куточків України, що будуть представлені на Різдвяному ярмарку. Гончарі та вишивальники, різьбярі та іграшкарі, творці з соломи, ткачі, кравці, ковалі, лялькарі, малярі та витинанкарі створили речі спеціально до Різдва, що можуть стати унікальним подарунком для кожного. Особливі дари чекають на дітей – іграшки з дерева, соломи, глини, тканини, кукурудзиння, льону та паперу.

Крім того, на всіх відвідувачів чекає особлива нагода. Лише перед Різдвом в рамках святкового ярмарку і зможе створити подарунки власними руками. Досвідчені майстри навчатимуть всіх охочих та зможуть розкрити таємничу магію справжнього мистецького творіння руками та душею.

Особливу атмосферу свята творитиме "Львівська майстерня шоколаду".

А в неділю про давні традиції святкування Різдва, як терти мак і приготувати справжню кутю до Святвечірнього столу навчатимуть учасники етногурту "ДахаБраха" під власний супровід колядок.

Повна програма заходів ярмарку – за посиланням.

Місце:
Музей Івана Гончара

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні