Публічна лекція PinchukArtCentre "Маркетингові стратегії та онлайн-бази даних"

PinchukArtCentre запрошує всіх поціновувачів сучасного мистецтва на лекцію "Маркетингові стратегії та онлайн-бази даних", яку прочитає Маркус Міхаель Кроттенхаммер у вівторок, 10 січня 2012 року, на 6-му поверсі арт-центру. Захід розпочнеться о 17:00. Вхід вільний.

Лекція читатиметься в рамках "Кураторської платформи" PinchukArtCentre. Маркус Міхаель Кроттенхаммер ознайомить слухачів з передовим практиками збереження та архівування інформації, після чого аудиторія матиме можливість поставити запитання лектору.

Цією лекцією PinchukArtCentre відкриває публічну частину "Кураторської платформи", призначену для широкого загалу. У рамках проекту запрошені міжнародні фахівці надаватимуть вичерпну інформацію з галузей, пов’язаних з кураторською діяльністю. Таким чином, слухачі матимуть нагоду поглибити свої знання у відповідних дисциплінах.

"Кураторська платформа" – повноцінна дворічна навчально-прикладна програма, в основу якої закладена висока компетентність арт-центру та досвід команди фахівців, які можуть запропонувати учасникам доступ до найкращих світових знань та практик. Всі учасники програми матимуть можливість ознайомитись з різноманітними практиками виставково-кураторської справи, долучаючись до роботи над національними та міжнародними проектами. Крім того, вони будуть слухати лекції, приймати участь у семінарах та дискусіях за участі провідних міжнародних експертів.

У зв’язку з обмеженою кількістю місць, будь ласка, зареєструйтеся на захід завчасно, зателефонувавши за номером +380 (44) 590 08 58 або надіславши листа на [email protected].

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Кроттенхаммер Маркус Міхаель

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні