Презентація книжок Міли Іванцової та Дари Корній

Книгарня "Є" та видавництво "Клуб сімейного дозвілля" запрошують Вас на презентацію книжок Дари Корній "Тому що ти є" та Міли Іванцової "Ключі від ліфта", яка відбудеться 12 січня.

Сюжет нового роману Міли Іванцової, розгортається навколо загадкових ключів від долі, які потрапляють до рук головних героїв-друзів від вуличної провидиці. Один ключ — від щасливої, інший — від пропащої. Друзі з дитинства ділили все навпіл, тому вирішують розіграти в "російську рулетку" шанс на нове життя. Кнопка ліфта у двох різних під’їздах увімкне механізм їхніх пригод, аж раптом світло згасне, а поруч опиниться фатальна жінка — для кожного своя. Жінки теж виявляться подругами, проте дружать вони не з дитинства, а з моменту знайомства у закордонному борделі. Лише диво допомогло дівчатам утекти на батьківщину, і тепер доля розпорядилася ключами від їхнього щастя на власний розсуд і віддала їх до рук двох молодих чоловіків.

Авторка роману "Тому що ти є" Дара Корній здобула звання "Дебют року" на конкурсі "Коронація слова 2010".

Про роман "Тому що ти є": Перед лицем справжнього кохання навіть суворий поганський Числобог може перетворитися на такого собі Амура! Є жінка, життя якої добігає кінця. Є чоловік, для якого вона і є життя. І є кімната номер ∞, з якої їхнє життя почнеться спочатку, майже спочатку…

Довідкова інформація про захід – за тел.: +380 (66) 174 11 95 або за адресою [email protected].

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Іванцова Міла,Корній Дара

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні