Музичі Christmas Art Fair

20 січня о 19.00 відбудеться зустріч з учасниками мистецької події Музичі Christmas Art Fair, яка відбулась наприкінці грудня 2011 року в селі Музичі.

Зустріч запланована як гра часів радянських піонерських таборів "Свічка". В "Свічці" процесс говоріння (про щось) не переривається і підтримується всіма учасниками гри. Темою говоріння стане Музичі Christmas Art Fair.

Детальніше про Музичі Christmas Art Fair:

Музичі Christmas Art Fair – мистецька подія, як, наприклад, ViennaFAIR, Art Basel чи Frieze. Але Музичі Christmas Art Fair відбулась в залі площею 25 м? І відвідувачами Музичі Christmas Art Fair були мешканці села Музичі та кияни, які приїхали до села зі столиці, щоби подивитися (або купити) роботи Євгенії Белорусец, Анатолія Бєлова, Олени Бланк (молодшої), Анни Звягінцевої, Добрині Іванова, Алевтини Кахідзе, Аліни Копиці, Любові Малікової, Анни Надуди, Олексія Салманова, Олексія Сая, Катерини Свіргуненко, Тіберія Сільваші, "ТанцЛабораторіум", Лесі та Ярослави Хоменко, продукцію Garage Gang Kollektiv і Kyiv Style.

Ціни на Музичі Christmas Art Fair були до 500 гривень. Зелені крапки використовувались для бронювання робіт, червоні сигналізували, що працю продано. Але всі роботи залишилися на стінах до останнього дня ярмарку.

Музичі Christmas Art Fair проводилося в рамках довгострокового проекту художниці Алевтини Кахідзе Розширена Історія Музичів, метою якого є поширення історії села Музичів.

В рамках цього проекту відбувається програма міжнародних резиденцій та інтервенції в межах села Музичі (більше інформації на сайті: www.alevtinakakhidze.com). Впродовж проекту заплановано видання книги "Розширена Історія Музичів", куди увійдуть події проекту від початку 2009 року.

Тел: + 38 (093) 125 06 26

Адреса: м. Київ, вул. Нижньоюркiвська, 31 (р-н м. Тараса Шевченко).

Реклама:

Головне сьогодні