Воркшоп Михаїла Каламкарова "Друк з поділом тонів (split-tone)"

Проект "Майстерня" запрошує на воркшоп "Друк з поділом тонів (split-tone)" від Михаїла Каламкарова.

Під час воркшопу майстер розповість і покаже, що таке ручний оптичний друк, як за допомогою поділу тонів можна керувати смислами у фотографії, а також експериментувати із зображенням в залежності від своєї авторської ідеї.

На воркшоп бажано принести з собою срібно-желатиновий відбиток або негатив, з якого можна буде друкувати. Вітається знання основ ручного оптичного друку, проте їх незнання не позбавляє можливості відвідати захід, а лише обмежує учасника в самостійній роботі під час воркшопу.

У вартість входять матеріали, необхідні для друку (папір, хімія, плівка). Для учасників літнього практикума, волонтерів ChernihivPhotoFest 2011, а також для учасників курсу "Художник з фотокамерою" діють знижки у 10%.

Оплата має бути внесена готівкою через координаторів воркшопу до 19 січня, контактна особа – Анна Гайдай (+380 (96) 975 92 85). Для учасників з інших міст можливі інші способи сплати.

Щоб потрапити на подію, ви маєте зареєструватися, надіславши на [email protected] заявку із зазначенням події, свого імені та контактного телефону. Кількість місць обмежена.

Якщо виникають питання, дзвоніть за телефоном +380 (96) 975 92 85.

Місце:
Студія "Фотомайстер"

Лектори:
Каламкаров Михаїл

Вартість:
300 грн.

Реклама:

Головне сьогодні