Кінопоказ: "Тінь сумніву" Альфреда Хічкока

Культурно-освітній центр "Майстер Клас" запрошує вас відвідати показ стрічки "Тінь сумніву" режисера Альфреда Хічкока, знятої у США в 1943 році, що відбудеться в рамках проекту "Англомовний кіносалон".

Екранізація оповідання Гордона Макдоннелла "Вбивця веселих вдів". Переглядати рекомендується дітям від 13 років і разом з батьками. Фільм заснований на реальній історії серійного душителя 1920-х років Ерла Леонарда Нельсона. Торнтона Уайлдера, який писав сценарій, забрали служити, коли він ще не встиг закінчити сценарій. Хічкок їхав разом з Уайлдером до місця служби на потязі та чекав, поки Уайлдер закінчить сценарій.

Сам Хічкок вважав "Тінь сумніву" одним зі своїх найкращих фільмів. Також стрічка стала однією з найкращих серед ролей Джозефа Котта. Камео Альфреда Хічкока – пасажир в поїзді, який грає в карти. Входить у 250 найкращих фільмів за версією IMDb.

Сюжет. Чарлі (Джозеф Коттен) – серійний душитель, який сховався від переслідування в маленькому містечку у своїх родичів. Його племінниця дізнається від детектива (МакДоналд Кері), що її дядько – вбивця.

Фільм демонструється англійською мовою з англійськими субтитрами.

ВІДЕО ДНЯ

Для пенсіонерів вхід безкоштовний.

Місце:
Культурно-освітній центр "Майстер Клас"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
20 грн.

Реклама:

Головне сьогодні