Лекція: "Чорнобильска тематика: погляд з космосу"

У приміщенні Педагогічного музею України 10 лютого відбудеться публічна лекція "Чорнобильска тематика: погляд з космосу", яку прочитають професор кафедри безпеки життєдіяльності Державної екологічної академії Юрій Кутлахмєдов та доцент кафедри геоінформаційних та аерокосмічних технологій ДЕА Віктор Родіна.

Це четверта лекція курсу підвищення кваліфікації для представників природоохоронних організацій "Сучасні космічні технології для спостереження та дослідження Землі", що проводить Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління на базі та за сприяння Педагогічного музею України в рамках виставки "Двадцять кроків до зірок" (аерокосмічна освіта – досягнення та перспективи).Бажаючі прослухати увесь курс підвищення кваліфікації й отримати сертифікат повинні надати паспортні дані й відвідувати усі заняття. Заняття також можна відвідувати вибірково. Повний розклад лекцій курсу на 12 січня – 24 лютого – на сторінці події у facebook.

Лекції відбуваються в приміщенні Педагогічного музею України за адресою: Київ, вул. Володимирська, 57. Телефон для довідок: +380 (44) 234 32 00.

Початок реєстрації – 9:00. Заняття з 10:00 до 15:00

Для того, щоб кожен зміг обрати зручний для себе час відвідування, організатори пропонують альтернативний розклад лекцій курсу – з 19 січня по 24 лютого.

Місце:
Педагогічний музей України

Лектори:
Кутлахмедов Юрій,Родіна Віктор

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні