Презентація антології "Шоколадні вірші про кохання"

Книгарня "Є" та "Видавництво Старого Лева" запрошують вас на презентацію антології "Шоколадні вірші про кохання", яка відбудеться 14 лютого.

У люті морози ніщо так не гріє душу, як гарячий шоколад, і ніщо так не тішить серце, як вірші про кохання – тим паче, коли ці вірші… шоколадні. На горнятко гарячих шоколадних віршів у товаристві Мар’яни Савки, Дмитра Лазуткіна, Маріанни Кіяновської, Тараса Федюка, Ірини Шувалової, Натали Пасічник, Сергія Грабара запрошуємо вас до Книгарні "Є".

Ви станете першими читачами щойно виданої "Видавництвом Старого Лева" свіжесенької книги віршів сучасних поетів "Шоколадні вірші про кохання".

"Шоколадні вірші про кохання" – талісман для закоханих, недаремно збірка виходить напередодні Дня Святого Валентина. До неї увійшли вірші поетів кількох поколінь – поруч із текстами Віктора Неборака і Тараса Федюка вірші Маріанни Кіяновської, Галини Крук, Мар’яни Савки, Дмитра Лазуткіна і молодших – Романа Рудюка, Ірини Шувалової та зовсім молодих – Марусі Весни, Соломії Савки. Загалом – 17 авторів.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

ВІДЕО ДНЯ

Лектори:
Савка Мар’яна,Федюк Тарас,Лазуткін Дмитро,Шувалова Ірина,Кіяновська Маріанна,Грабар Сергій,Пасічник Наталія

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні