Презентація "Пригод Марка та Харка" Вадима Карпенка

Книгарня "Є" та "Видавництво Карпенка" запрошують на презентацію "Пригод Марка та Харка", яка відбудеться 17 лютого.

Учасники презентації – автор та видавець Вадим Карпенко та доктор філологічних наук, професор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Іван Мегела.

До видання обсягом до 500 сторінок увійшли усі пригоди Марка та Харка (1. "Марко та Харко" – Як Пиріг став Пирогом. Як Пиріг став козаком; 2. "Перші синці"; 3. "Чарівна сила Крутивітра" – Всі на війну! Всім не до війни). Хоча книга і створена на основі пригод молодих козаків-запорожців, одначе автор звертає увагу на те, що загалом ця книга не про козаків. Ця книга про нас. І не тільки про українців. Багатосторінкові пригоди Марка та Харка з чудовими професійними ілюстраціями Володимира Цаха, що виникли на основі коміксу "Марко Пиріг, запорожець" – насправді творилися як посібник з оптимізму, інструмент для протидії новітнім маніпулятивним технологіям, спрямованим на утвердження масового переконання у перемозі зла (дурощів, заздрощів, лицемірства, самолюбства, підступництва, зрадництва, жадібності, хабарництва, хуторянства, примітивізму тощо), засіб боротьби за щасливе життя кожної людини, що зберігає почуття гумору, в умовах вічних і крізь віки не перейдених проблем власного достатку, суспільного стану, кар’єри, самореалізації, наявності друзів, кохання, а також державного режиму, економічних та податкових систем.

Автор – набувши широкого життєвого досвіду від роботи на радянській та українській держслужбі до навчання в Європі, контрактної роботи на Африканському континенті та просування українського книговидання – глибоко переконаний, що активне життя – це постійне фехтування – десь треба ухилитися, десь приховати свій маневр, десь закритися в надійний захист, десь відійти чи відбігти назад, але при цьому основним елементом і єдино правильною стратегією залишається атака, зокрема атака вчасна, добре продумана та підготовлена. А поза тим треба вміти потиснути руку супернику і лишатися ввічливим чи принаймні дотримуватися елементарної етики. Отже головні герої книги та їхні збірні прототипи – люди, які покладаються на власний інтелект, власну спритність, власні вміння і професіоналізм, але живуть не тільки заради себе.

Місце:
Книгарня "Є" на Контрактовій площі

Лектори:
Карпенко Вадим,Мегела Іван

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні