Концерт проекту 99INJECTIONS

Суміш електронного хардкору, техно-хаусу та нью-рейву, повна відсутність прози і поезії, у них зав’язані роти і горять очі – масова вакцинація живою електронікою неминуча. Бо вже 17 лютого у київському клубі Хlib під интригуючою вівіскою "мовчазного техно-панку", хвилюючи кров та розбурхуючи фантазію, виступить гурт 99INJECTIONS – найепатажніший проект знаменитого Олега Сердюка, автора Younnat і клавішника Lюk.

Цей брутальний бальзам на знуджені за рейвами душі приїде з Харкова, об’єднавши у собі танцювальні ідеї Олега і ритм-секції інструментального гурту "4.А.Й.К.А." (басиста Стаса Соловйова і барабанщика Артема Калініна). Створюючи електронні дивококтейлі трохи більше року, граючи на фестивалях Z-Games (Kazantip) і ВДОХ, у клубах Харкова та Москви, 99INJECTIONS виступить у Києві вперше.

У березні 2012-го під грифом саб-лейблу організації ХХХ Waves – Dirty Wave – перший реліз гурту The Ghost of the Empire надійде у продаж. Майбутні концерти та релізи 99INJECTIONS, організовані лейблом не за горами. А поки кібер-панк, чиста електроніка, живі інструменти, відчуття космічного простору всередині та зовні – ось те, що чекає на Xlib у цей вечір та ніч.

99INJECTIONS, Empire Bonfire

SoundCloud: www.soundcloud.com/99injections
"Вконтакте": www.vkontakte.ru/club19910952

Зустріч "Вконтакте"
Зустріч у facebook

Акредитація: [email protected].

Місце:
Xlib Club

Лектори:
Без лектора

Вартість:
60 грн.

Реклама:

Головне сьогодні