Презентація книги Богдана Гаврилишина "Залишаюсь українцем"

21 лютого відбудеться презентація книги засновника та голови наглядової ради МІМ-Київ, знаного у світі науковця, економіста та суспільного діяча, радника багатьох українських високопосадовців Богдана Гаврилишина "Залишаюсь українцем".

"Залишаюсь українцем" – це не лише життєпис Богдана Гаврилишина, історія про те, як він, вимушено покинувши Україну ще в молодому віці, досяг значного успіху як управлінець, філософ і громадський діяч, нажив слави авторитетного експерта і став фактично громадянином світу, при цьому не забуваючи свого коріння й використовуючи будь-які можливості зробити внесок у розвиток батьківщини. Це книга передусім про те, якою була, є і якою має бути Україна, в чому її потреби й переваги, як вона має стати частиною глобального світу. Як стверджує сам автор, ця книга – для нового покоління українців, адже саме йому під силу докорінно змінити країну.

Під час презентації Богдан Гаврилишин не лише представить книгу, але й висловить свої погляди на сучасні суспільно-економічні проблеми в Україні, поділиться із учасниками зустрічі своїм баченням тих соціальних, економічних та, звісно, свідомісних трансформацій, яких понад усе потребує зараз українське суспільство. У ході зустрічі охочі зможуть поставити питання Богдану Гаврилишину.

Для участі необхідно зареєструватися.

Місце:
Міжнародний інститут менеджменту (МІМ-Київ)

ВІДЕО ДНЯ

Лектори:
Гаврилишин Богдан

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні