Благодійний квартирник за участю Сергія Бабкіна, Дмитра Шурова, Антона Мухарського та інших

У рамках проекту Initiumfest в галереї "Лавра" відбудеться благодійний квартирник.

Сергій Бабкін, Дмитро Шуров ‘Pianoboy’, гурт "Друзья Гагарина", Едуард "Діля" Приступа, гурт "Астарта", Антін Мухарський та гурт "Graбля", Павло Алдошин зіграють для вас улюблені композиції у атмосфері золотих 1970-х. Галерея на один вечір перетвориться на затишну квартиру, де двері завжди відчинені для гостей, де чаю і солодощів завжди вдосталь, де всі свої. Це акустичне камерне дійство в найкращих традиціях MTV Unplugged.

Були такі часи, коли люди заводили особливі блокнотики і записували до них улюблені пісні, а потім підбирали акорди на не завжди настроєній гітарі. Вони носили кльош та пишні зачіски, а взимку збирались з друзями на теплих кухнях, діставали блокнотики і співали улюблені пісні разом. Для них мобільні телефони були чудом, а для нас чудо в тому, що цій золотій порі квартирників іще можна нанести візит.

Відвідавши цей захід, ви не лише отримаєте масу задоволення. Це благодійна акція: всі отримані кошти допоможуть у будівництві дитячо-юнацького культурного спортивно-оздоровчого центру в Кам’янці-Подільському. Хто знає, можливо, через рік ви зможете відпочити у чудовому закладі, який ви самі допомагали будувати.

Подія "Вконтакте"
Сторінка проекту у facebook

Місце:
Галерея "Лавра"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
благодійний внесок 250 грн.

Реклама:

Головне сьогодні