Акустичний вечір за участю Тома Морріса та Voida

14 березня у фестиваль-ресторації “Диван”, за підтримки AZH Promo, відбудеться сольний виступ британського виконавця Тома Морріса та українського експериментального проекту Voida.

Том Морріс (T E Morris) – засновник і незмінний лідер гурту Her Name Is Calla, представить київській публіці свій сольний проект. Це вже не перший його приїзд до України: у вересні 2011 року відбулись концерти у Києві та Львові. Минуло не так багато часу, але, на численні прохання фанів, кількість яких значно виросла після осінніх концертів, Том знову повертається до нашої країни. Тут він представить публіці свіжий матеріал та презентує свій дебютний повноформатний альбом We Were Animals, що вийшов у січні цього року. Зазначимо, що торік Том видав кілька сольних EP (Moon EP, An Ocean is Enough to Love, I Could of Been a Fire, Every Second, Forever) та заснував власний лейбл Olynka Records.

Усі, хто завітає 14 березня до “Дивану”, почують нескладну та чисту музику. “Просто вокал і гітара. У своїй творчості я спеціально вибрав підхід із зануренням у музику; хочу мати побільше простору в піснях” – відзначає Том. Відоме видання PopMatters порівнює сольний проект Морріса із Деміеном Райсом, але відзначає в Томові “свіжіший та більш драматичніший підхід, обдуману і вдало підібрану лірику. Сором’язлива й скромна людина в житті, на сцені він стає безстрашним і гордим музикантом, котрий розтопить байдужість навіть найбільш прохолодно налаштованої аудиторії”.

Окрім Києва, Том Морріс відвідає такі міста, як Тернопіль (10 березня), Львів (11 березня), Хмельницький(12 березня) та Одеса (13 березня), Харків (15 березня) та Донецьк (16 березня).

Організатори концерту: AZH PROMO.

Акредитація

Місце:
Фестиваль-ресторація "Диван"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
40-60 грн.

Реклама:

Головне сьогодні