Кіносеанс із циклу "Відеоарт та перформанс": "Оркестр" Збігнєва Рибчинського

Проект "Культове кіно" представляє кіносеанс з циклу "Відеоарт та перформанс", на якому покажуть стрічку "Оркестр" Збігнєва Рибчинського (Франція, США, Японія; 1990).

Картина починається сценою, в якій бабусі у вечірніх сукнях і дідусі у фраках встають із могил і починають веселитися на власних похоронах серед скорботних по небіжчикам родичів, а закінчується блискучою метафорою краху комунізму в Європі – монументальним сходженням нескінченними сходами комуністичного кічу – без уваги не залишилася жодна "хибноніжка" радянської імперії: спорт, балет, піонери, трудовий героїзм, голуби миру, політбюро, ордени, прапори і бюсти вождів – на тлі кривавого заходу та під звуки "Болеро" Равеля. Між цими сценами низка епізодів, заповнених досконалими поетичними образами, що візуально зачаровують та розповідають десятки людських історій про дитинство, чуттєву любов, життя та смерть.

Щоб потрапити на сеанс, ви маєте зареєструватися, надіславши на [email protected] заявку із зазначенням події, свого імені та контактного телефону. Кількість місць обмежена.

Якщо виникають питання, дзвоніть за телефоном +380 (96) 975 92 85.

Місце:
Галерея Фонду сприяння розвитку мистецтв

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні