Публічна лекція Енріке Пеньялоси "Ідеальне місто"

Київська міська державна адміністрація та Головне управління містобудування та архітектури запрошують на відкриту публічну лекцію Енріке Пеньялоси "Ідеальне місто".

Вперше в Україну для обміну досвідом прибуває голова Ради директорів Інституту транспорту та розвитку міста Нью-Йорк, міжнародний консультант зі стратегії містобудівного розвитку та політики, колишній мер м. Богота (Колумбія) Енріке Пеньялоса.

Енріке Пеньялоса – лідер в галузі урбанізму, його бачення та пропозиції мають істотний вплив в усьому світі. Консультативна робота Пеньялоси концентрується на концепції сталого розвитку, мобільності, рівності, розвитку публічного простору і якості життя. Енріке Пеньялоса читає лекції на міжнародному рівні в численних екологічних, урбаністичних і університетських форумах, а також консультує уряди країн Азії, Африки, Австралії, Латинської Америки, Сполучених Штатів Америки та інших.

Основні досягнення Енріке Пеньялоси під час перебування на посаді мера Боготи (1997– 2001):
- створив найкращу в Латинській Америці систему громадського транспорту Тransmillenio;
- проклав у Боготі 300 км велосипедних доріжок;
- облаштував 1200 парків;
- зменшив трафік автомобілів на 40%;
- отримав найвищу нагороду Венеційського архітектурного бієналє – "Золотий лев" за успішні інновації в містах.

Мова лекції – англійська з синхронним перекладом. Прилад для прослуховування перекладу надається за документом, який посвідчує особу.

Місце:
Будинок архітектора

Лектори:
Пеньялоса Енріке

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні